Materiaal voor de Paasviering beschikbaar

De bouwstenen en de sketch voor de Paasviering van dit schooljaar zijn vanaf nu beschikbaar. Het filmpje volgt binnenkort. Gebruikers van Oase Magazine kunnen het materiaal downloaden op Oase Online.

Het thema is dit jaar: 'Zie je dat?!'

Vaak zien mensen wat ze verwachten of waarop ze gespitst zijn. Zo ziet een optimist meteen dat ene stukje blauw tussen de wolken.
Dit thema gaat ook over omzien naar andere mensen. Dat is verder kijken dan je eigen ik. Maar verder kijken is lastig. Verder kijken dan je eigen groepje of cultuur. Verder dan vandaag of de buitenkant. Verdriet zien achter een lach. Mogelijkheden zien in een mens. Of kansen te midden van problemen.
Verder kijken hoort bij Pasen. Daar wordt zelfs verder gekeken dan de dood.

Ga naar Oase Online om de bouwstenen en de sketch te bekijken en te downloaden.

Wij wensen u een mooie Paasviering toe!

Heeft u nog geen account voor Oase Online? Dan kunt u er Heeft u nog geen account voor Oase Online? Dan kunt u er hier zelf een aanmaken met uw mailadres van school. Kies voor Registreren als gebruiker. zelf een aanmaken met uw mailadres van school. Kies voor Registreren als gebruiker.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter
army bombbts official army bombbangtan bombbts army bomb ver 4bts army bomb ver 3bts army bombbts light stickbts official light stickbts light stick ver 4bts light stick ver 3