Kerstviering Oase Magazine staat online

In de week voor Kerstmis is het thema voor de dagopeningen 'Op weg'. In die week zijn we op weg naar het kerstfeest. En met kerst delen we de hoop dat we op weg zijn naar een betere wereld.

Een preview van de kerstviering was al te lezen in 9OASE1 op pagina 112. Al het materiaal voor de viering is nu voor abonnees van Oase Magazine te downloaden op Oase Online.

Maakt uw school gebruik van Oase Magazine, maar heeft u nog geen account voor Oase Online? Dan kunt u er zelf een aanmaken met uw mailadres van de school. Kies dan de eerste keer voor Registreren als gebruiker.

Indien u al wel een account hebt, maar dit schooljaar nog niet hebt ingelogd, is het ook noodzakelijk dat u zich opnieuw registreert als gebruiker. Tijdens de zomervakantie is onze website vernieuwd en helaas was het niet mogelijk de bestaande inloggegevens over te zetten. Na de registratie en activatie van uw account kunt u weer als vanouds inloggen om al het aanvullende materiaal te bekijken en gebruiken voor uw dagopeningen.

Wij wensen u een mooie kerstviering toe!

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter