In tijden van onderwijs op afstand: digitale Oase!

De eerste week in quarantaine zit er op. Alle scholen hebben keihard gewerkt om afgelopen week zo snel mogelijk het onderwijsprogramma op een andere manier vorm te geven. Hulde voor jullie tomeloze inzet deze week! Er wordt veel gevideobeld, gemaild, gechat en geappt. Voorlopig is dit het nieuwe normaal, dus hopelijk verloopt komende week voor iedereen wat rustiger dan de afgelopen week. Ook bij Oase Magazine zoeken we naar een alternatief voor het reguliere aanbod.

Met zijn allen proberen we er onder de omstandigheden het beste van te maken. En wij hebben het idee dat dat eigenlijk wel goed lukt! Geldt dat voor u ook?

Nu alles een beetje opgestart is, wilt u misschien ook weer tijd vrij maken voor een zinvolle dagopening. Om te zorgen dat iedereen ook op afstand gebruik kan blijven maken van de Oase in deze periode, stellen we het materiaal voor de komende twee weken digitaal beschikbaar. U kunt deze weken hier bekijken.

Mocht de periode van onderwijs op afstand langer gaan duren, dan vullen we het materiaal aan. Wilt u dat leerlingen en/of ouders het materiaal kunnen gebruiken? Dan kan dat dus ook. Het materiaal is voor iedereen toegankelijk, u hoeft alleen de link door te sturen.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter
army bombbts official army bombbangtan bombbts army bomb ver 4bts army bomb ver 3bts army bombbts light stickbts official light stickbts light stick ver 4bts light stick ver 3