Bereid je dagopening makkelijker voor met de Oase app

Veel docenten werken voor hun dagopening met de klas al jaren met Oase Magazine in papiervorm. Maar wist je dat er ook een app is? Het materiaal in deze Oase App is precies hetzelfde als in het papieren magazine. Het grote voordeel is dat je de Oase altijd bij je hebt, zolang je je tablet of telefoon maar in de buurt hebt. Iets voor jou of jouw school? Lees hier hoe het werkt.

Hoe werkt de Oase App?

Heb je de Oase app besteld? Dan ontvang je een licentiecode om bij het materiaal te kunnen. Als het abonnement via de school loopt, dan sturen wij de licentiecodes naar de Oase-contactpersoon op school. Die zorgt er voor dat alle gebruikers hun eigen code ontvangen. Wanneer je de Oase app voor de eerste keer opent, begin je met het aanmaken van een account. Nadat je je hebt geregistreerd, kun je inloggen. Vervolgens vul je jouw licentiecode in en kun je bij het materiaal.

Wat vind ik terug in de Oase App?

Open je de Oase app, dan zie je gelijk wat het thema van die week is. De thema-poster is namelijk de achtergrond van de app. De themabeschrijving lees je door op het Thema-icoontje te drukken. Gebruik de pijltjes links en rechts om volgende of voorgaande thema’s te bekijken.
In de rubriek Doen vind je elke week een leuke doe-opdracht voor je klas. Soms is het fijn om even actief bezig te zijn voor iedereen weer aan de slag moet. De opdracht heeft altijd een relatie met het thema van die week.
Elke week zoeken we een filmpje uit dat past bij het thema van die week. In het magazine vind je de link naar dit filmpje altijd op de donderdag. In de app bekijk je de video direct in, heel logisch, de rubriek Filmpje.
Ga naar de rubriek Stelling om te stemmen op de Stelling van de week, of om de stelling te bespreken met je klas. Extra leuk: Je ziet ook gelijk hoe andere gebruikers hebben gestemd!
Onder het icoontje Dagelijks staan alle teksten per dag. De teksten zijn onderverdeeld naar rubriek. Aan het aantal sterren zie je in het overzicht al of het een makkelijke of een moeilijke(re) tekst is. En of hij meer geschikt is voor de onder- of bovenbouw. Tik je op de titel, dan krijg je de volledige tekst te zien. Blader door de dagen van de week met de pijltjes links en rechts. De artikelen uit het magazine staan ook in de rubriek Dagelijks, die vind je op de maandagen.

Waarom kiezen voor de Oase App?

Vind je het fijn om een fysiek boekje te hebben, om door heen te bladeren en bijvoorbeeld aantekeningen in te zetten? Dan is de Oase app waarschijnlijk niets voor jou.
Maar als je het fijn vindt om op ieder willekeurig moment bij het materiaal van de Oase te kunnen, of als je je papiergebruik wilt terugdringen: stap dan over op onze app! Je bespaart er ook nog kosten mee, want de app kost nog geen 30 euro per schooljaar per gebruiker.

Heb je interesse gekregen in de Oase app? Je kunt hem hier bestellen. Als je nog vragen hebt, dan kun je altijd even contact opnemen. Mail ons of te bel met (033) 257 04 39.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter
army bombbts official army bombbangtan bombbts army bomb ver 4bts army bomb ver 3bts army bombbts light stickbts official light stickbts light stick ver 4bts light stick ver 3